

RSU Study Abroad Center

571, Room No. 1501, 15th Floor RSU Tower, Sukhumvit 31 Soi, Sukhumvit Road, Klongton Nuea, Wattana, Bangkok, THAILAND 10110 Tel. (+66) 88-022-2701, (+66) 98-285-6114

Email: info@rsustudyabroad.com; www.rsustudyabroad.com

Pre-Sessional English Programme (100 hours)

Course information:

- For overall band score 5.5 and each skill are not less than score 5.0.
- 100 hours of study.
- The tuition fee of 60,000 baht.
- Pre-sessional Engliah Programme for 100 hours, starting from April 27 May 26, 2024
- Pre-sessional English Programme will be started before studying the Joint Master Programme.
- Scheduled in the morning and afternoon at RSU Study Abroad Center, 15th Floor RSU Tower (Sukhumvit 31)

Course Structure:

There are 4 skills of study.

- · Academic Writing skills
- Literature and Reading skills
- · Presentation and Discussion skills
- · Dissertation Writing

Course Start / End Dates:

- Class of Pre-sessional English Programme for May 2024 intake will be studied from April 27 May 26, 2024
- Application deadline and payment due date for the course fees in full within <u>April 1, 2024</u>.

Method of Payment: By Bank Transfer

Bank Name: UOB

Account Name: RSU STUDY ABROAD

Account No.: 806-164-805-4

Or

Bank Name: Krungsri (BAY)
Name: RSU STUDY ABROAD

Account No.: 348-1-33895-0



Pre-Sessional English Programme (100 hours) – May 2024 Intake (1) (April 27 – May 26, 2024)

		(11)	April 2024	2024)		
Sunday	Monday	Tuesday	Wednesday	Thursday	Friday	Saturday
21	22	23	24	25	26	9:30 - 12:30 13:30 - 16:30 (6 hrs.)
9:30 - 13:30 14:30 - 16:30 (6 hrs.)	29	30				
May 2024						
Sunday	Monday	Tuesday	Wednesday	Thursday	Friday	Saturday
			1 18:00 – 21:00 (3 hrs.)	2 18:00 – 21:00 (3 hrs.)	3 18:00 – 21:00 (3 hrs.)	4 9:00 - 12:00 13:00 - 17:00 (7 hrs.)
9:00 - 12:00 13:00 - 17:00 (7 hrs.)	6	7	8 18:00 – 21:00 (3 hrs.)	9 18:00 – 21:00 (3 hrs.)	10 18:00 – 21:00 (3 hrs.)	11 9:00 - 12:00 13:00 - 17:00 (7 hrs.)
9:00 – 12:00 13:00 – 17:00 (7 hrs.)	13	14	15 18:00 – 21:00 (3 hrs.)	16 18:00 – 21:00 (3 hrs.)	17 18:00 – 21:00 (3 hrs.)	18 9:30 - 12:30 13:30 - 16:30 (6 hrs.)
9:30 - 12:30 13:30 - 16:30 (6 hrs.)	20	21	18:00 – 21:00 (3 hrs.)	23 18:00 – 21:00 (3 hrs.)	24 18:00 – 21:00 (3 hrs.)	9:30 - 12:30 13:30 - 16:30 (6 hrs.)
9:30 - 12:30 13:30 - 16:30 (6 hrs.)	27	28	29 Starting Joint Master Programme			

^{***} Starting Joint Master Programme on Wednesday, May 29, 2024